Scholen

Zoek je een boeiende en leerrijke ervaring? Kom naar het Serpentarium

Voor scholen doet het Serpentarium extra moeite! Er dient per klas één begeleider mee te gaan, maar daar voorzien wij gratis toegang voor.

Schooltarieven

Kinderen -3 jaar Gratis
Kinderen vanaf 3 jaar € 6,00
Leerkrachten (per 15 leerlingen 1 leerkracht gratis) € 8,00

Reserveren

B-Dagtrip

Sla je slag en kom met de trein naar het Serpentarium! Met een B-dagtrip van de NMBS is je toegangsticket niet alleen goedkoper, je betaalt ook minder voor je treinreis. Het Serpentarium is makkelijk bereikbaar met de trein. Een wandeling via de Kerkstraat brengt je zo op de Zeedijk en het Serpentarium.

De B-Dagtrips Serpentarium zijn verkrijgbaar in alle stations en op de website van de NMBS

Exclusief bezoek

Mits reservatie is het voor scholen en groepen ook mogelijk om tijdens de sluitingsuren een bezoek aan het Serpentarium te brengen (tussen 10.00 en 18.00).

CADEAU mits reservatie

Gratis bij elk gereserveerd klasbezoek aan het Serpentarium*:

  • een exclusief fruitdoosje om gezond te snoepen op school
  • 2 gratis terugkomtickets voor elke begeleidende leraar
  • het leuke en leerrijke kindermagazine WILD (24 pag.) voor elke leerling

ZOO lekker & gezond naar school!

Snoep lekker en gezond, net zoals onze dieren, en neem je fruit of groenten vanaf nu mee naar school in dit extra leuke smuldoosje! Elke leerling die in klasverband het Serpentarium bezoekt, ontvangt zo’n exclusief fruitdoosje. Neem het mee naar school, de sportclub of stop het in je tas als je een dagje naar het Serpentarium komt. Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail via scholen@kmda.org of bel ons op 03 224 89 35.

 

* Meer info en voorwaarden: 

NIEUW! - actie fruitdoosjes: vanaf 15/01/18 ontvangt elke betalende leerling van het basisonderwijs die in klasverband het Serpentarium bezoekt een gratis fruitdoosje.

Er worden geen fruitdoosjes meegegeven voor afwezige leerlingen. Over de kleur van de doosjes kan niet gediscussieerd worden. Er worden geen doosjes gegeven aan leraren of andere volwassenen. Fruitdoosjes die tijdens en/of na het bezoek verloren of beschadigd raken, kunnen niet omgeruild worden. De doosjes worden uitgedeeld aan de verantwoordelijke van het klasbezoek en kunnen onder geen voorwaarde voor of na het klasbezoek worden opgestuurd. De actie met de fruitdoosjes is geldig t/m 30/06/18 of zolang de voorraad strekt.

Terugkomtickets te verkrijgen op vertoon van de lerarenkaart aan de kassa (bij betaling van de toegang), 2 tickets per lerarenkaart. De geldigheidsdatum van de terugkomtickets kan niet worden verlengd. Deze actie geldt niet voor begeleidende ouders of partners van leraren. De actie met de terugkomtickets en de magazines is geldig t/m 30/06/18 (einde schooljaar) of zolang de voorraad strekt. Zowel terugkomtickets, magazines als fruitdoosjes worden enkel uitgereikt bij een vooraf gereserveerd bezoek.